+386 (0)2 61 30 360       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   

Zgodovina

 

Podjetje Mibra, d. o. o., sta ustanovila Milena in Branko Vračko davnega leta 1992. Že ob ustanovitvi je bila družba registrirana kot trgovsko podjetje, njena dejavnost pa prodaja kakovostnih jekel za potrebe mariborskega industrijskega bazena in kovinskopredelovalne industrije, ki je po razpadu trga bivše Jugoslavije delovala na pogoriščih nekdanjih podjetij TAM, Metalna Maribor, TVT Boris Kidrič in drugih.

 

S porastom potreb po nerjavnih materialih v novoustanovljenih podjetjih in drugi obstoječi industriji je Mibra, d. o. o., sledila toku razvoja. S poštenim in trdim delom se je družba postopoma uvrstila na seznam največjega dobavitelja nerjavnih materialov in aluminija v svoji regiji in širše. S korektnim in partnerskim odnosom s svojimi strankami pa je rastla in širila svoje poslovanje. Ob ustanovitvi sta bili v družbi zaposleni dve osebi, danes pa ima že več kot 70 zaposlenih. Celotna skupina Mibra šteje več kot 120 sodelavcev.

 

S širitvijo poslovanja so sledile investicije v nakup zemljišč, izgradnjo poslovnih prostorov, postavitev skladiščnih prostorov in nakup voznega parka ter opreme za skladiščenje in razrez materiala.

 

Poslovno sodelovanje z vodilnimi podjetji na področju farmacije, prehrambne, kemične in živilske industrije je pripomoglo k temu, da je podjetje rastlo še hitreje. Danes lahko Mibra suvereno oskrbuje tudi največje in zelo zahtevne kupce, saj izpolnjuje visoke standarde maloprodaje in veleprodaje nerjavnih materialov in aluminija.

 

Prodajni trg smo s hčerinskimi podjetji dodatno razširili na območje Srbije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine. Tako smo prodajo na južne trge še dodatno povečali in pripomogli k razvoju podjetja.

 

Mibra je ponosna na certifikat kakovosti ISO 9001 in okoljski certifikat ISO 14.001, kar dokazuje, da zagotavljamo standarde na visoki ravni.


V vsakem trenutku imamo na zalogi več kot 7.000 različnih izdelkov, kar predstavlja več kot 1.400 ton materialov, shranjenih v sodobno opremljenih skladiščih na približno 3.000 kvadratnih metrih.

 

Upravljamo zelo široko paleto materialov na zalogi, ki se obrne povprečno desetkrat letno. Tako število obratov zalog pa zahteva optimirano nabavo materialov tako s stališča izbora kakor tudi količin.

 

Nadvse ponosni smo na širok nabor kupcev in dobaviteljev ter veliko prepoznavnost z več kot 30-letno tradicijo uspešnega poslovanja.

 

Danes je podjetje Mibra po velikosti in kakovosti konkurenčno na svojem področju, saj ima sloves zanesljivega in korektnega poslovnega partnerja za prodajo nerjavnih materialov in aluminija.

Spletna prodaja / katalog MIBRA

 

Vstopite v naš spletni katalog / trgovino, in si sestavite svoj projektni popis materiala.

 

VSTOPI

Kje smo

MIBRA d.o.o.

Slivniška cesta 6, 2311 Hoče 

 LOKACIJA

 

MIBRA d.o.o. PE DOMŽALE

Študljanska cesta 5, 1230 Domžale

 LOKACIJA

Kontakt

(0)2 61 30 360

 (0)2 61 30 375

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 (0)1 72 95 316

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delovni čas

Pon-čet: 07.00 - 17.00

Petek: 07.00 - 15.00

Sobota: 08.00 - 12.00

Nedelja in prazniki zaprto

 

Pon-pet: 07.00 - 15.00

Sobota, nedelja in prazniki zaprto

Koristno

Avtorske pravice © 2024 Mibra d.o.o.. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public License.