+386 (0)2 61 30 360       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   

Zgodovina

 

Podjetje Mibra d. o. o. sta ustanovila Milena in Branko Vračko leta 1992. Že takrat je bilo v osnovi osnovano kot trgovsko podjetje, z namenom prodaje kvalitetnih jekel, za potrebe industrije mariborskega industrijskega bazena, kovinsko predelovalne industrije, ki je po razpadu tržišča bivše Jugoslavije delovala na »pogoriščih« bivših podjetij. TAM, Metalna, Boris Kidrič...


Kot so se večale potrebe po nerjavnih materialih novoustanovljenih podjetij in ostale obstoječe industrije je tudi podjetje Mibra d. o. o. sledila temu razvoju in se uvrstilo v vrh dobaviteljev za nerjavne materiale in aluminija. S korektnim in partnerskim odnosom do kupcev s katerimi sega sodelovanje tudi do danes, je porastlo iz dveh zaposlenih in preseglo 50 zaposlenih, kolikor jih šteje danes. Podjetje se je opremilo z novozgrajenimi objekti, skladiščnimi halami in opremo za opreme skladiščenja in razrez materiala. Sodelovanje s podjetji, vodilnimi na področju farmacevtske, gastro, kemične in živiljske industrije je podjetje privedlo k temu, da se je prilagodilo zahtevnim kupcem in s tem izpolnjuje visoke standarde maloprodaje in veleprodaje nerjavnih materialov in aluminija.

 

Leta 2003 je pridobilo certifika ISO 9001:2000 in izpolnjuje tudi ostale standardne na visoki ravni.


Svoje prodajno tržišče je razširilo na področje Srbije s soustanovitvijo podjetja lastnikov v tej državi. Pravtako sta lastnika ustanovila podjetje v Bosni in Hercergovini in v Hrvaški. S tem se je povečala prodaja na južna tržišča in dodano prispevala k razvoju podjetja.

 

S tem je postalo podjetje Mibra po velikosti in kakovosti konkurenčno na tem področju, ker velja za zanesljivega in korektnega partnerja za prodajo nerjavnih materialov in aluminija.

Spletna prodaja / katalog MIBRA

 

Vstopite v naš spletni katalog / trgovino, in si sestavite svoj projektni popis materiala.

 

VSTOPI

Kje smo

MIBRA d.o.o.

Slivniška cesta 6, 2311 Hoče 

 LOKACIJA

Kontakt

(0)2 61 30 360

 (0)2 61 30 375

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delovni čas

Pon-čet: 07.00 - 17.00

Petek: 07.00 - 15.00

Sobota: 08.00 - 12.00

Nedelja in prazniki zaprto

Avtorske pravice © 2021 Mibra d.o.o.. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public License.