+386 (0)2 61 30 360       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   

Vizija Podjetja

 

Vizija podjetja je v okrepitvi vloge vodilnega subjekta na področju trženja nerjavnih materialov in aluminija na tržnih območjih Slovenije in drugih sosednih držav. Podjetje sledi temeljnem poslovnem cilju, da ustvari celovito obvladovanje kakovosti poslovanja in temu je prilagojen poslovni plan v naslednjih letih. Razvojne možnosti podjetje išče v prodaji in lastnih transformacijskih procesih. Učinki tega so vidni v stabilni in trajni uspešnosti poslovanja.

 

Poslanstvo

 

Poslanstvo našega podjetja je strokovno in profesionalno izpolnjevati zahteve in pričakovanja naših odjemalcev, ter ohranjati njihovo zadovoljstvo in dolgoročno partnerstvo.

 

Cilji za prihodnost

 

Cilj poslovanja družbe je dolgoročna in stabilna ekonomska donosnost ter rast obsega poslovanja na vseh področjih od komercialnega, kadrovskega in tržnega deleža. Podjetje zasleduje svoje cilje zaradi razmer na trgu in velike negotovosti na trgih in vsesplošno slabe gospodarske situacije v državi. Naše podjetje je osredotočeno na prihodnost in na povečanje izbora prodajnih artiklov ter dostopnost in prilagodljivost kupcem. Zaveda se, da izboljšava poslovanja na vseh področjih v podjetju predstavlja pogoj na kvantitativne in kvalitativne izboljšave. Rezultati poslovanja že kažejo prve učinke dolgoročne strategije podjetja.

Spletna prodaja / katalog MIBRA

 

Vstopite v naš spletni katalog / trgovino, in si sestavite svoj projektni popis materiala.

 

VSTOPI

Kje smo

MIBRA d.o.o.

Slivniška cesta 6, 2311 Hoče 

 LOKACIJA

Kontakt

(0)2 61 30 360

 (0)2 61 30 375

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delovni čas

Pon-čet: 07.00 - 17.00

Petek: 07.00 - 15.00

Sobota: 08.00 - 12.00

Nedelja in prazniki zaprto

Avtorske pravice © 2021 Mibra d.o.o.. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public License.